There was an error in this gadget

Followers

try klik music note sebelah doraemon ni...hu2

Saturday, October 6, 2012

pernah dengar x???

assalamualaikum...khaz dalam mode mencari masa untuk blog ni...memang dah berabad khaz tinggalkan blog ni...kesian3!

warna warni!!!
ok lah khaz malas nak type intro panjang so khaz terus kepada isi jelah...pasal pernah dengar tu...dengar apa?? pernah x dengar tentang ateisme, satanisme, disebalik simbol 'peace'?? ada pernah dengar x?? mungkin pernah mungkin x...mungkin ada yang tahu dan memang tahu tentangnya....

Friday, August 24, 2012

jumpa abang...


Assalamulaikum

Selamat hari raya eidulfitri khaz ucapkan pada semuakhaz agak buzy masa akhir2 ramadhan hari tuyelah buat persiapan raya ditambah dengan persiapan buka puasax dilupakan sambil beramal ibadat yekhaz ada cadang nak post entry time akhir2 ramadhan hari tu tapi itu lahmacam2 nak kena buat

Thursday, August 9, 2012

cerita pasal sedekah =)


Assalamualaikum

Apa yang dah kalian lakukan sepanjang 20 hari yang lepas??? Tu soalan untuk muhasabah diri dalam Ramadhan ni…ada ke kita ni dah gunakan Ramadhan dengan sebaik yang mungkin??? Hmmm khaz sendiri pun terpikir2 jugak…kita ni hargai x 20 hari yang dah tinggalkan kita ni??? Kalau rasa x puas hati…gunakan lagi 10 hari berbaki ni…(dalam kalendar sampai 29 je…)…insyaAllah

Nak cerita pasal puasa ramai yang dah tahu…dan ada jugak yang pandai sampai memandai2…so nak cerita benda lain…

Thursday, June 28, 2012

cabaran sem 4...


Assalamualaikum

Baru nak update nisetelah sekian lama tinggalkan blog ni sebab nak focus untuk sem 4hmmm x tahulah focus or x sebenarnyaharapnya segala usaha berbaloiinsyaAllah

Ok lah sebab dah lama x updatekan so khaz nak update lah ninak cerita pasal sem 4 yang khaz akan tinggalkan lebih kurang 2 minggu lagihu3 cepatkanx sangka dah nak habis sem 4 dah

Friday, March 16, 2012

entry tertinggal 4...

Koleksi gambar2 untuk gelak…

Assalam…masa ini khaz rasa nak release tension…so carilah gambar2 ‘mengarut’ nak letak dalam blog ni…

Sebenarnya masa ni jugak baru lepas layan satu blog ni…dah x ingat apa namanya tapi memang kelakarlah blog tu…koleksi gambar ‘mengarut’ dia lagi banyak…siap dah sampai part berapa belas ntah…

Monday, February 20, 2012

ilmu dan hati...

Assalamualaikum…salam buat rakan2 khaz yang jauh mahupun yang dekat…especially yang sama2 membesar dengan khaz…yang sama2 SUFFAH dengan khaz…yang sama2 ‘dak bajet’ dengan khaz…

Baca blog member kelas masa sekolah duluasyik cerita pasal zaman sekolahx habis2 kan bak kata merekalagi2 kalau cerita pasal kawatmemang x habissetelah tamat belajar dan bawa haluan masing2semua mainkan peranan masing2 lah kan

Thursday, February 9, 2012

entry tertinggal 3...

Ketupat eiduladha…

Assalamualaikum...hari tu…5 november 2011…khaz balik rumah sebab dah cuti tengah sem…cuti ni jugak nak menyambut eiduladha…pagi sabtu tu khaz balik rumah…petangnya pulak kecoh2 ayah khaz nak buat ketupat untuk raya kali ni…terasa meriah sikit raya dengan ketupatkan…selalunya raya dengan nasi dalam peket tu…kebetulan…dan kebetulan jugak khaz dah terlupa macam mana nak anyam ketupat ni…maklumlah dah lama tinggal…since form 3…mana lah ada masa nak revise balik…tapi dalam masa kelam kabut tu jugaklah khaz revise…pergilah bukak laptop search ‘cara menganyam ketupat’…macam2 result lah yang keluar…