There was an error in this gadget

Followers

try klik music note sebelah doraemon ni...hu2

Thursday, June 28, 2012

cabaran sem 4...


Assalamualaikum

Baru nak update nisetelah sekian lama tinggalkan blog ni sebab nak focus untuk sem 4hmmm x tahulah focus or x sebenarnyaharapnya segala usaha berbaloiinsyaAllah

Ok lah sebab dah lama x updatekan so khaz nak update lah ninak cerita pasal sem 4 yang khaz akan tinggalkan lebih kurang 2 minggu lagihu3 cepatkanx sangka dah nak habis sem 4 dah


Nak cerita pasal sem 4 nimacam2 cerita jugak yang munculyang paling terkesan dalam hati khaz ni ialah cerita pasal shooting movie jepun.wahhh bunyi gempakkanha4 x adalah movie gempak mana punmemang tugasan besar dia buat video dalam bahasa jepunhah pandai2 lah kau hidupyang x boleh blah nya kankhaz kena tipu hidup2 dengan senseikonon dia cakap hantar video minggu ni tapi rupanya hantar minggu depanpunyalah khaz n dak2 group khaz pulun nak siapkan video tu dengan shooting 2 hari edit 3 hari jememang boleh gila lahbaru je plan nak buat cerita best2 letak lawak tu lawak nitapi x jadisedih3 =( tapi Alhamdulillah video tu oklahsiap ada yang puji suka dengan intro video tuha3 arigatogozaimasu~

Next cerita pasal report instrument yang kena siapkan dalam masa 2 hari4 report nak siapkan dalam masa 2 harigila x namanyahu3 tapi x adalah semua kena buatpart khaz ada yang dah buat awal2 so rasa ringan sikitlahingatkan bolehlah nak hantar masa akhir sem 4 nitapi tiba2 dapat arahan (ceh~ poyo plak) kena hantar masa minggu akhir studyaduuiiiidapat arahan tu hari selasatapi minggu tu buzy dengan testbagi test semua habis dulu baru start buat reporthu4 memang gila masa tudengan x cukup tidonyapergi kelas esoknya macam zombiehu3

Lagihmmdah lah kotbanyak cerita x terbaca pulak siapa2 nanticerita merepek2 x boleh cerita panjang2nanti jadi laghahu3 astaghfirullah~ ok2 semoga berjaya untuk kawan2 yang dalam exam week nistudy elok2 yewassalam ^o^

Tambahan: hari ni baru lepas 1 paperada 3 lagi


2 kritikan (+add yours?)

hayatul husna said...

Kesian nye,, busy jgk khaz kite ni. hehe.. Sekarang dah habis paper kan? Leh lar wak kuih2 raya banyak ntk dibagi dekat orang sem depan. Weee~^^

Anyway, walaupun rasa macam awal lg, selamat bercuti, berpuasa n enjoy~^^

Khazinatul Asrar said...

hu3 bez2 ble org yg jrg bgi kmen, bgi kmen...hu3

hm..tgk rjin dri r...lau ade rzki dpt r kuih rye tuk sem dpan t...

ok3 slmt brcti n slmat brpuase jgk...thnx =)