There was an error in this gadget

Followers

try klik music note sebelah doraemon ni...hu2

Friday, August 24, 2012

jumpa abang...


Assalamulaikum

Selamat hari raya eidulfitri khaz ucapkan pada semuakhaz agak buzy masa akhir2 ramadhan hari tuyelah buat persiapan raya ditambah dengan persiapan buka puasax dilupakan sambil beramal ibadat yekhaz ada cadang nak post entry time akhir2 ramadhan hari tu tapi itu lahmacam2 nak kena buat


Antaranya ialah melawat pusara arwah abang, atuk dan nenek khazboleh dikatakan setiap tahun melawat dan Alhamdulillah tahun ni dapat jugak melawat sama satu keluargayelah bila lagi nak lawat kalau x masa2 macam nikalau masa lain bukan semua adik beradik boleh kumpul semuapasal masing2 bawak haluan masing2ye xwassalam^o^

pusara arwah abang

Tambahan: x sempat jumpa abang…setahun lebih je hayat dia…atuk dan nenek pun sama jugak…apa2 pun selamat hari raya maaf zahir dan batin…=)

2 kritikan (+add yours?)

elsyhamee said...

arwah abang?
time baby tu ke?
innalillahi wa inna ilaihi rojiun...
semoga roh-roh mereka di cucuri rahmat...
amin!
:')

Khazinatul Asrar said...

amin...
=)