There was an error in this gadget

Followers

try klik music note sebelah doraemon ni...hu2

Friday, March 16, 2012

entry tertinggal 4...

Koleksi gambar2 untuk gelak…

Assalam…masa ini khaz rasa nak release tension…so carilah gambar2 ‘mengarut’ nak letak dalam blog ni…

Sebenarnya masa ni jugak baru lepas layan satu blog ni…dah x ingat apa namanya tapi memang kelakarlah blog tu…koleksi gambar ‘mengarut’ dia lagi banyak…siap dah sampai part berapa belas ntah…


Oklah terang banyak2 x guna selagi x tengok betul x?? adalah sikit2 yang khaz kumpul…kalau kelakar gelaklah…kalau x kelakar diam2 sudah…so layan…


















Tambahan: kalau ada mana2 pihak terasa dengan gambar2 yang ditunjuk kat atas ni minta maaf sangat2 ye…hontoni gomennasai…

2 kritikan (+add yours?)

elsyhamee said...

hehe... yg kete tu mule2 pikir pe yg lawak nye?
upenye selotepp je? :D ahha

Khazinatul Asrar said...

hu4 ssh kot nk dpt gmbr tu...
yg len x lwk ke??
he6